06 83 679 404 info@organiseerme.nl

Online Coaching

Als je de structuur nodig hebt, om de boel weer op te kunnen pakken

Herken je dit…

Ben jij een vrouw die na een stressvolle periode een poos in overlevingsstand heeft gestaan, waardoor het moeilijk werd om alle ballen hoog te houden? 

Ben jij die vrouw die het nu lastig vindt om de rust weer terug te krijgen vanwege achterstanden waardoor je het gevoel hebt steeds achter de feiten aan te lopen?

Ben jij die vrouw die eigenlijk heel graag een professional organizer wil inhuren, maar zich hiervoor toch schaamt?

Ben jij die vrouw die wel graag begeleiding en een persoonlijk stappenplan wilt maar liever op haar eigen tempo aan de slag gaat?

Ben jij die vrouw die enorm graag de hulp van een Professional organizer wil inhuren, maar hier echt het budget niet voor heeft?

Wat als…

Jij inzicht krijgt in hoe jij je huis gebruikt, waardoor jij gaat ontdekken wat de meest logische plaats is voor jouw spullen?

Je erachter komt welke spullen jij écht gebruikt, waardoor jij beter de keuze kan maken welke spullen jij echt om je heen wilt hebben en welke spullen op een toegankelijke plek horen of juist niet.

Jij precies weet wat waar ligt en waarom, waardoor je ook de sleutels en die ene rekening kan pakken wanneer dat nodig is.

Jij weer meer tijd over hebt voor jezelf en jouw gezin?

Dit alles beschikbaar gaat zijn in een toegankelijke en overzichtelijke omgeving online? Waardoor jij na het hebben van een opstartgesprek met mij, volgens je eigen gepersonaliseerde stappenplan, op je eigen snelheid alles gaat leren over het hebben van een georganiseerd en gestructureerd huis.

Je dit niet alleen gaat leren, maar je het ook gaat doen?

Hierbij kan ik jouw hulp nog gebruiken!

Wat nou als ik jou vertel dat ik druk bezig ben met het inrichten van een online opruim-coaching ruimte?
Een soort training. Waarin ik als Professional Organizer samen met jou op reis mag gaan om jouw huis, spullen, administratie, tijd, taken en huishouden weer overzichtelijk te krijgen EN te houden.

Jouw huis wordt weer het rustpunt waarnaar jij verlangt. En beter nog, dat blijft het ook. En je zal zien dat door het aanpakken van je huis ook je hoofd rustiger wordt. 

Om zeker te weten dat mijn online coaching ruimte aan jouw vragen en wensen beantwoord, wil ik je graag een paar vragen stellen die mij enorm zouden helpen bij het ontwikkelen en inrichten hiervan.

Alvast enorm bedankt namens mijzelf en alle vrouwen die je hierbij ook helpt.

Enquête

Begin 2022 komt mijn eerste super praktische cursus online.
Deze cursus zal gaan over het beheren van jouw tijd en taken.

Jij kan me nog helpen om de … op de i te zetten door een paar vragen te beantwoorden die betrekking hebben op hoe jij omgaat met de planning van jouw tijd en jouw takenlijst.