06 83 679 404 info@organiseerme.nl

Opruimen

Samen werken aan een structuur en routine die dichtbij jezelf ligt

Herkenbaar?

Ben jij die persoon bij wie het thuis altijd een ‘georganiseerde chaos’ is? Die eigenlijk niet altijd weet waar je jouw spullen weer kan vinden?

Ben jij iemand die op het punt staat meer kastruimte aan te schaffen maar vraag je je af of dit wel de oplossing is?

Heb jij het idee dat je niet te véél spullen hebt, maar dat ze niet heel logisch zijn opgeborgen?

Ben jij iemand die spullen verplaatst naar plekken waar het niet direct in het zicht ligt en vervolgens deze spullen vergeet?

Zit jij op het autistisch spectrum of heb jij AD(H)D en vind je het moeilijk om de chaos zo minimaal mogelijk te houden?

Ben jij iemand die door een heftige gebeurtenis alleen energie over had om met het hoognodige bezig te zijn, waardoor er nu een inhaalslag gemaakt moet worden?

Wat als…

Jij gaat leren hoe je jouw huis kan opruimen èn het blijvend opgeruimd kan houden.

Jij inzicht krijgt in hoe jij je huis gebruikt, waardoor jij gaat ontdekken wat de meest logische plaats is voor jouw spullen?

Je erachter komt welke spullen jij écht gebruikt, waardoor jij beter de keuze kan maken welke items positief bijdragen aan jouw leven en jij dus echt om je heen wilt hebben en welke op een toegankelijke plek horen of juist niet.

Jij precies weet wat waar ligt en waarom, waardoor je ook de sleutels en die ene rekening kan pakken wanneer dat nodig is?

Jij gaat leren hoe je gebruik kan maken van jouw AD(H)D of autisme, waardoor de drempel om te gaan opruimen lager wordt?

Jij weer meer tijd over hebt voor jezelf en de mensen die je dierbaar zijn?

Hierbij kan ik je helpen!

Als je met mij contact opneemt plannen we eerst een kennismakingsafspraak bij jou thuis.
Hierbij vertel je mij waarbij je hulp nodig hebt en samen kijken we naar het probleem.

Vervolgens stuur ik jou een verslag van het gesprek, een plan van aanpak en geef ik je een advies over welk abonnement bij jou zou passen.

Voel jij je hier goed bij dan plannen we de eerste werkafspraak van 3 uur waarbij we samen gaan werken aan een structuur die dicht bij jou ligt. Hierdoor ga je het op de lange termijn volhouden.

Wil je meer weten over hoe ik werk? Neem dan contact met me op.

Vragen?