06 83 679 404 info@organiseerme.nl

Liesbeth Geertman

Professional Organizer

Rust in je hoofd begint in je eigen huis

Hallo, ik ben Liesbeth! Systeemjunkie met als roeping: zoveel mogelijk mensen helpen een leven te leiden zonder chaos

De persoon

Mijn naam is Liesbeth Geertman. Creatieveling, avonturier, hobby broodbakster, liever iets wel proberen en mislukken dan nooit proberen en spijt. En ook moeder van 3 kinderen. 

15 Jaar lang werkte ik in verschillende organisatorische functies in het bedrijfsleven. Wat mij toen de meeste voldoening gaf, was het optimaliseren van secretariële systemen, waarbij ik mezelf ook wel eens overbodig maakte (last in, first out)! Daar waar ik professioneel super georganiseerd was, was dat thuis in eerste instantie absoluut niet het geval.

De hoeveelheid ongeorganiseerdheid zorgde er vaak voor dat ik niet op onverwachte dingen voorbereid was. Het maakte me verdrietig, wanhopig, gestressed en uiteindelijk zelfs angstig.

Pas toen er iets gebeurde wat mijn hele leven op de kop zette ben ik gaan veranderen. Zo leerde ik hoe therapeutisch het is om letterlijk, ruimte voor ruimte, je leven op te ruimen.
Het werd zo erg een passie dat ik mensen in mijn directe omgeving hiermee begon te helpen.

Hoe geweldig is het dan als je van je passie, je beroep kan maken!

Mijn overtuigingen

Mensen met bepaalde karaktereigenschappen of aandoeningen kunnen taken niet geheel overzien

Er zijn mensen die simpelweg het proces van opruimen en huishouden, met alles wat daarbij hoort niet, of niet geheel, kunnen overzien door bijvoorbeeld AD(H)D of het Autistisch spectrum syndroom.
De ervaring leert dat ook hier enorme winsten behaald kunnen worden door het opzetten van systemen die bij jou passen als persoon. En door deze systemen elke keer stap voor stap te herhalen.

Ook mensen die perfectionistisch zijn of hoog intelligent, hebben vaak moeite om zich tot een taak in het huishouden te zetten. Want het is vaak ontzettend lastig om een realistisch eindresultaat in te beelden.

Stress heeft een enorme impact op georganiseerdheid

Stress kan ervoor zorgen dat al je energie wordt weggevreten. Dan heb ik het niet over een drukke periode op je werk, maar eerder een overlijden, scheiding, veranderde gezondheid etc. Kortom een levensveranderende gebeurtenis.
Opruimen en het opzetten van goed werkende systemen kunnen een enorme positieve bijdrage leveren aan het terug winnen van rust in je hoofd.

Opruimen en huishouden wordt niet meer aangeleerd

Het onderhouden van huis en haard, met alles wat daarbij hoort, is niet iets wat wij nog op school leren. En niet iedereen leert dit van huis uit. Veel mensen hebben een houtje touwtje huishouden. Het is zo gegroeid en er zit vaak niet veel planning in. Er hoeft dan maar iets te gebeuren en de chaos en daarbij stress, slaat toe.
Het goede nieuws is dat iedereen met een passend systeem rust terug kan krijgen.

Hoe werk ik?

Na een telefoongesprek begint het altijd met een kennismaking bij jou thuis om te kijken waar jij tegenaan loopt, hoe ik jou kan helpen en of wij een klik hebben.
Dit gesprek duurt 1 uur en is gratis.

 

Hierna werk ik een persoonlijk Plan van Aanpak uit die jij binnen 48 uur in je e-mail kan verwachten.

 

Ben jij het eens met het Plan van Aanpak en kan je niet wachten om samen aan de slag te gaan? Dan kies je het abonnement wat bij je past en plannen we onze eerste werkafspraak.

 

Een werkafspraak duurt 3 uur. En tijdens deze 3 uur neem jij het voortouw. Dit wil bij het opruimen zeggen dat ik jou niet ga vertellen wat jij weg moet gooien! Ik ben jouw stok achter de deur en steun je bij het maken van beslissingen door gerichte vragen te stellen.

 

Kom je aan het einde van jouw abonnement?
Geen nood! Je wordt niet meteen alleen gelaten met alle nieuw geïmplementeerde systemen. Afhankelijk van jouw abonnement zijn er nog follow-ups.
Heb je nog iets langer een stok achter de deur nodig om de volledige rust te herwinnen? Vraag dan om een aanbod voor een onderhoudsabonnement (alleen voor klanten ná een regulier abonnement).

Wacht niet langer.
Neem vandaag nog de beslissing dat het anders kan!