06 83 679 404 info@organiseerme.nl
|

Mijn hoofd zat enorm vol van alle ontwikkelingen rondom Corona en de spanningen thuis door het thuiswerken en thuisschool van de kinderen. Het hele gezin zat rond de eettafel te werken waardoor eigenlijk niemand iets gedaan kreeg. De oplossing was om onze rommel/logeerkamer te verbouwen tot thuiskantoor waar we totaal de tijd niet voor hadden. Dus ging ik op zoek naar ‘hacks’ voor slimme thuiskantoren. En kwam zo op de website van Organiseer.me.

De samenwerking met Liesbeth was erg fijn. Na het kennismakingsgesprek maakte ze alleen al met haar plan van aanpak duidelijk dat ze precies wist wat wij bedoelden en nodig hadden. Liesbeth luistert goed naar wat wij willen en komt zelf met slimme, creatieve en bruikbare ideeën.

Na de eerste afspraak was er al een enorm gat geslagen in de hoeveelheid rommel en omdat Liesbeth spullen direct meeneemt voelde het elke keer ook meteen als een afgeronde klus.

Onze logeer- / rommelkamer is omgetoverd naar een thuiskantoor / logeerkamer waar zowel mijn man als ik flexibel kunnen werken. 

Later heeft ze mij nog verder geholpen met het aanbrengen van meer structuur in mijn werkdagen omdat werk en privé teveel door elkaar heen gingen lopen.

Liesbeth heeft een hele fijne werkwijze en haar rustige karakter maakt dat ik mezelf heel vertrouwd voel bij haar.

Janneke