06 83 679 404 info@organiseerme.nl

Verhuizen

Maatwerk hulp bij jouw verhuizing

Herken je dit?

Ben jij gewoonweg te druk om bezig te gaan met de voorbereiding van jullie opkomende verhuizing waardoor je nu al weet dat alles straks een last minute haast klus gaat worden?

Baal jij er eigenlijk van dat straks letterlijk alles mee zal gaan naar jullie nieuwe huis? Ook die spullen die op zolder staan en die je eigenlijk al jaren wilt uitzoeken, waardoor je ongetwijfeld meer m³ aan het verhuisbedrijf moet betalen dan nodig was geweest?

Is jullie huis na jaren wonen langzaamaan vol geraakt waardoor jullie het bezoek van de makelaar uitstellen omdat er dan foto’s gemaakt moeten worden?

Ben jij in lichtelijke paniek vanwege de enorme klus die op je staat te wachten. Zou je niets liever willen dan iemand die wat denkwerk van je overneemt en die je praktisch helpt bij de voorbereiding, waardoor jij veel relaxter door een stressvolle tijd komt?

Wat als…

Jouw verhuizing volledig voor jou gepland wordt waardoor jij je kan blijven focussen op wat echt belangrijk is?

Jouw nieuwe huis jou onmiddellijk de rust geeft die je verdient doordat je hulp hebt gekregen bij het logisch indelen ervan.

Jij de hulp krijgt om je inboedel uit te zoeken voordat je gaat verhuizen. Waardoor jij tijd bespaart en alleen de spullen meeverhuist die jij écht nodig hebt, écht gebruikt en waarvan jij écht houdt?

Jij door een slimme voorbereiding geld bespaard rondom je verhuizing doordat jouw opgeruimde huis ruimtelijker lijkt op de verkoopfoto’s en doordat er minder m³ verhuist hoeven worden?

Hierbij kan ik je helpen!

Als je met mij contact opneemt plannen we eerst een kennismakingsafspraak bij jou thuis.

Hierbij vertel je mij waarbij je hulp nodig hebt en samen kijken we naar het probleem.
Ook vertel ik dan kort hoe ik werk.

Vervolgens stuur ik jou een verslag van ons gesprek, een plan van aanpak en een offerte.

Met de volgende onderdelen van je verhuizing kan ik je helpen:

– Verkoop-klaar maken van de woning

– Inpakken met behulp van een duidelijk systeem

– Coördinatie van de verhuizing op de verhuisdag

– Uitpakken en inruimen met behulp van vooraf bepaalde gebruikszones

Je bepaalt zelf welke taken je uit handen geeft.
Alleen hulp nodig bij de planning van de verhuizing? Vind je het lastig te bepalen welk verhuisbedrijf je wil inhuren? We kunnen het zo maatwerk mogelijk maken als jij wilt. Alles gebeurt in goed overleg.

Bel of e-mail me, dan bespreken we samen wat ik voor jou kan betekenen.
Tijdens een gratis kennismakingsgesprek neem ik een uitgebreide check-list voor je mee, dus die heb je dan alvast in de pocket. Aan de hand van deze check-list bekijken we samen waarbij je mijn hulp kan gebruiken, waarna jij binnen een week van mij een op maat gemaakte offerte ontvangt.

Vragen?